Westeria®

Transportbånd, bunkersystem
og vindsigte

Specialister i processering og forsortering af emballeret affald og bulkmaterialer.

Emballage er generelt en stor udfordring i affaldssortering, idet meget emballage enten er ultralet og uhåndterligt i sorteringsprocessen, eller er direkte påklistret affaldet og dermed svært at adskille. 

Med luftbaseret sorteringsteknologi kan Westerias systemer adskille stort set enhver form for emballageaffald, således at du opnår det renest mulige slutprodukt.

Westerias sorteringssystemer kombinerer effektivitet med lethed i et robust design. Det specielle design og teknologien gør Westeria til markedsledere, når det kommer til at adskille inputmaterialet ved hjælp af luftbaseret sorteringsteknologi.

Der er tale om solide tyske maskiner, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet, service eller teknologi.

AirStar er den bedst sælgende stationære luftklassificeringsenhed fra Westeria. 30 års koncentreret udvikling har skabt en af de absolut bedste vindsigte på markedet.

AirStar bruger et unikt, patenteret system, der tilbyder den højeste aerodynamiske effektivitet og tillader en gennemstrømning på op til 400 m3/t. Det sofistikerede design af luftduserne giver mulighed for at producere en præcis og ensartet luftstrøm for perfekte adskillelsesresultater. Hundredevis af kunder verden over kan bekræfte at AirStar systemet lever op til forventningerne.

Systemet fås i forskellige versioner. Arbejdsbredder på 1000 – 3000 mm og forskellige størrelser af letvægtmaterialekammeret gør, at vindsigten kan integreres i ethvert anlæg. Det er desuden muligt at intergrere en AirLift for at spare plads og adskille en ekstra “ultra-let” fraktion fra materialestrømmen.

Anvendelsesområder:
Husholdsningsplast, plastik, træ, mineraler, blandet byggeaffald, glas, industriaffald, skrot mm.

AirLiften adskiller det, der ikke tidligere kunne adskilles. Systemet er bygget med henblik på at adskille materialer med meget ens densiteter.

Systemet består grundlæggende af 3 komponenter.

AirLift – Det centrale element er et vakuumkammer, der udvinder ultralette urenheder fra materialestrømmen
AirWheel – Den roterende sigtetromle udskiller materiale fra luftstrømmen.
SpeedCon – Højhastighedsbåndet transporterer materialet med en hastighed på op til 4 m/s.

Anvendelsesområder:
Anvendelser omfatter for eksempel genanvendelse af PET-flasker, hvor den værdifulde PET-fraktion renses med høj effektivitet og renhed fra lette urenheder, såsom etiketter lavet af PE-film eller papir. AirLiften kan også klare den store udfordring med at adskille bio-affald fra plastik-fraktioner.

AirBasic kombinerer fordelene ved de øvrige luftklassificeringsteknologier i en kompakt og mobil maskine.

AirBasic fås med forskellige muligheder for at sikre optimale sorteringsresultater i alle setups. Materialet kan tilføres fra enhver retning (180 grader). Derudover har maskinen et patenteret justerbart og præcist dysesystem, der fungerer mere effektivt end tilsvarende løsninger på markedet.

Anvendelsesområder:
Byggeaffald, have/park affald, kompost, træ, plastik, papir, gibs, kabel, flis, sten, husholdningsaffald, slagger og skrot.

Doseringssystemerne fra Westeria er konstrueret efter et modulær princip, som gør dem utrolig nemme at integrere i selv de mest komplekse applikationer. Doseringsteknologien sikrer et pålideligt materiale in-flow i anlægget.

Alle systemener er hurtige at samle og nemme at vedligeholde.

MovingFloor er et bunkersystem, der giver dig mulighed for at dosere enhver type materiale og garantere et jævnt og kontinuerligt flow.

Det modulære design sikrer stor fleksibilitet, så du til enhver tid kan tilpasse din fødesilo, hvis dine behov skulle ændre sig.

For at sikre en konstant materialetilførsel, selv når beholderen er fuldt lastet, kan der monteres en udligningsvalse. Denne udligningsvalse har et tætningssystem, som forhindre materialestop mellem husvæggen og tromlen. Denne teknologi kan integrereres i eksisterende bunkere og sikrer maksimal effektivitet af de tilsluttede sorterings- eller forbrændingsanlæg.

Anvendelsesområder:
Listen over materialer, som dette bunkersystem kan håndtere er lang. Her er et par eksempler: kompost, plastik, træ og blandet byggeaffald.

MultiFeeder er et beholdersystem specielt designet til fuldautomatisk og lineær fordeling af inputmaterialer.

Systemet er pladsbesparende og kan nemt integreres i eksisterende anlæg. Det er det ideelle udgangspunkt for materialebearbejdning. Ved uregelmæssig materialetilførsel opbevarer MultiFeeder materialet midlertidigt i tragten og doserer det jævnt på den næste transportør for maksimal effektivitet.

MultiFeeder fås i fire forskellige variationer, afhængig af materialet.

  1. PlateCon – For dosering af skrot og varme materialer
  2. ChainCon – Ideel til tørre materialer såsom papir eller pap.
  3. MovingFloor – Transportør med bevægeligt gulv for høje belastninger og tungt materiale.
  4. BeltCon – Ideel til lette (folie og PET-flasker), klæbrige (jord, ler, organisk affald og kompost), finkornede og støvende materialer (byggeaffald, grus og sand).

Efter mere end 60 års erfaring i transportbånd og recycling har Westeria udviklet den ultimative løsning. De kalder det WeKea.

WeKea er en konfigurationssoftware, hvor de modulære designs hos Westeria giver os mulighed for at levere et effektivt transportsystem til alle materialetyper på ganske kort tid.

Konfigurationssystemet består af fire typer transportbånd: FlatCon, UCon, SteelCon og ChainCon. På den måde findes der en løsning til alle typer af anlæg og materialer.

Den alsidige FlatCon kombinerer fordelene ved en rullende og en glidende udløbstransportør. En bred vifte af applikationer og materialer kan dækkes takket være fladbåndstransportørens standard sideglidestøtter og valgfri sidetætninger.

Ved at bruge sideskydestøtter kombinerer dette optimal sidetætning med energibesparende drivkraft. I mange års arbejde har vi lagt al vores erfaring i at revidere standardversionerne, så vi har integreret en lang række tekniske innovationer som standard. Derudover kan ethvert krav som en tilpasset variant dækkes individuelt af vores ingeniørteam.

UCon er Westerias løsning til alle typer bulkmaterialer. Den kan udstyres med ekstra sidetætninger i enhver længde. Ydermere er dens design blevet perfektioneret, så i modsætning til konventionelle transportører, kan løbehjulene nemt nås og udskiftes til vedligeholdelsesformål. Store volumener er ikke noget problem for UCon: Med yderligere sidehøjder kan der stadig opnås en særlig stor læssehøjde selv med topbåndafdækninger.

Et sandt kraftcenter. Den er designet til de hårdeste applikationer og klarer de mest krævende opgaver med at transportere en bred vifte af materialer.

Alene dens vægt på over 1/2 ton pr. 3 m segment er et bevis på, at den kan klare de mest krævende opgaver inden for transport af skrot og andre tunge eller aggressive materialestrømme i lang tid. Standard sidestyr i galvaniseret stål kan udstyres med valgfri ekstra slidplader. Adskillige tekniske innovationer er integreret som standard.

Derudover kan ethvert krav som en tilpasset variant dækkes individuelt af vores ingeniørteam.

Westeria tager kædebåndstransportøren til et nyt niveau. De har fuldstændig re-designet klassikeren for at skabe den bedste kæde-bånd Z-transportør, du kan finde.

Feedback fra kunder har resulteret i en række geniale tekniske innovationer, der gør transportbåndet til en rentabel, langtidsholdbar maskine. Pålidelighed og den enkleste vedligeholdelse er nøglen til problemfri drift.

Selvfølgelig kan kædebåndstransportøren konfigureres fleksibelt. Med op til en længde på 35 m og båndbredder mellem 1200 – 2400 mm kan ChainCon sættes op på gulvet eller i en grube.

Denne patenterede materialespreder er ideel til at fordele materialestrømme over en ensartet bredde på transportbåndet.

Den kompakte enhed kan nemt monteres på enhver typetransportbånd og er ekstrem nem at vedligeholde.

DiscSpreaderen er en væsentlig komponent i et hvert sorteringsanlæg. Uden en god materialefordeling er der nemlig risiko for lavere gennemstrømning eller renhed.

Ophug
Neddeling
Forsortering
Sortering
Finsortering
Transportsystemer
Ring på tlf.: +45 43 964 122
…eller send en besked nedenfor