For Rec

Neddelingsteknologi til materialer og komponenter

Maskiner og nøglefærdige anlæg til forbehandling af faste materialer såsom; dæk, metaller, ledninger, plastik, træ, papir og køleskabe.

Siden begyndelsen i 2007 har Forrec modtaget stor anerkendelse for deres innovative tilgang til neddeling i en ellers traditionel branche.

Sortimentet rummer en bred vifte af maskiner til neddeling af stort set alle typer affaldsmateriale.

Neddelingsmaskiner fra Forrec kan bruges til behandling af næsten enhver form for fast affald. De er specielt udviklet til at opnå høje drejningsmomenter med et lavt omdrejningstal og dermed et lavt energiforbrug.

Hvis du ønsker at vide mere om hvilken shredder der passer bedst til dit projekt, så tag meget gerne fat i os.

De enkeltakslede makuleringsmaskiner AE og SR er velegnede til behandling af lette materialer og i applikationer med lav kapacitet.

Maskinerne gør det muligt at definere et outputmateriale i homogene dimensioner takket være den integrerede sigte. I tilfælde af vedligeholdelse tillader det eksklusive system med udskiftelige knive et meget hurtigt indgreb med reduceret maskinstoptid.

De kompakte enkeltakslede makuleringsmaskiner giver med de anvendte teknologier et meget lavt strømforbrug.

Kraftige industrielle enkeltakslede makuleringsmaskiner sikrer en høj produktivitet, især i behandlingen af MSW, plastaffald, træaffald, gummi, papiraffald, pap og industrielt storskrald.

Forbedret i struktur og ydeevne kombinerer kraftige enkeltakslede makuleringsmaskiner det traditionelle skæresystem med en teknologi baseret på udskiftelige plader udstyret med et specielt støddæmperleje, der beskytter mod mulige nedbrud.

Ved fremstillingen af disse enkeltakslede makuleringsmaskiner er alt designet til at sikre maksimal pålidelighed, hurtig vedligeholdelse og en stigning i produktiviteten over tid.

Industriel dobbeltakslet shredder (TB), med modsat roterende aksler, robust og effektiv, designet til effektiv ydeevne i forarbejdning, der kræver volumetrisk reduktion og skrubning af materialer med delvis kontrol af outputstørrelse.

Makuleringsmaskinerne kan bruges til behandling af enhver form for fast affald. De er specielt udviklet til at opnå høje drejningsmomenter med et lavt omdrejningstal og deraf meget lavt forbrug.

Det eksklusive og innovative skærekammerdesign giver mulighed for hurtig akseludtrækning og udskiftning komplet med knive, hvilket drastisk reducerer vedligeholdelsestiden.

Brugen af fire-akslet shreddere (TQ) øger driftsmulighederne for behandling af fast affald. Faktisk kombinerer de pålideligheden og kraften fra de dobbeltakslede makuleringsmaskiner med muligheden for at kontrollere udgangsmaterialets størrelse.

TQ-seriens makuleringsmaskiner er bygget til tungt brug og er resultatet af et innovativt design, der sigter mod at skabe effektive og fleksible maskiner.

Det eksklusive og innovative udskiftelige akselsystem og brugen af slidsikre skærme har reduceret administrations- og vedligeholdelsesomkostningerne drastisk.

Multiknusere er dobbeltakslede makuleringsmaskiner med specielle blade.

Multiknuserversionen (LC) bruges hovedsageligt til WEEE-behandling eller som åbningssystem for materialer presset i baller.

Multiknuserversionen (FR) er designet til at blive installeret som primær maskine i anlæg til behandling af kommunalt fast affald, storskrald, industriaffald og til alle slags materialer.

Den innovative teknologi reducerer vedligeholdelsesomkostningerne og forenkler styringen.

Multiknuseren FR fås i forskellige modeller og størrelser for at opfylde alle produktioner fra de laveste til de højeste mængder

Poseåbnere er dobbeltakslede makuleringsmaskiner med specielle blade.

Poseåbnerversionen (LS) bruges til at behandle heterogent affald, åbne poserne uden at makulere og skære materialerne indeni, før udvælgelseslinjen.

FX-seriens roterende klippemaskiner er designet og konstrueret til at behandle metalskrot. De specielle 4 motorindstillinger (2 pr. aksel), det eksklusive udskiftelige knivsystem i specialstål og den robuste ramme sikrer fremragende arbejdsstandard med reduceret vedligeholdelsestid.

Det lave omdrejningstal genererer et højt drejningsmoment til at behandle selv meget vanskelige materialer.

Maskiner til granulering og neddeling af store og mellemstore komponenter. Komponenterne stammer typisk fra sprøjte- og blæsestøbning samt ekstruderingsdele.

Brugen af ​​specialstål i konstruktionen af ​​de forskellige maskinkomponenter gør dem desuden ideelle til behandling af selv de hårdeste materialer.

Granulatoren FMS er designet til fingranulering af komponenter, der kommer fra plaststøbning, injektion og blæsning, ekstrudering (rør, profiler, plastplader) mm.

Disse specielle granuleringsmaskiner kan endda bruges til behandling af køleskabe, elektriske ledninger og dæk.

Granulatorer til fingranularing af mellemstore komponenter, der kommer fra sprøjtestøbningsprocessen, blæse- og ekstruderingsdele (rør, profiler, plastplader), film (både løse og i ruller) mm.

Hammermøllerne er konstrueret til formaling af heterogene materialer og omdannelse af metalrester til mindre fraktioner.

Begge maskiner udmærker sig ved en robust struktur samt en meget hurtig og nem adgang til de dele, der udsættes for slid.

Hammermøller tillader formaling af heterogene materialer og omdannelse af metalrester til mindre fraktioner.

Forrec hammermølle (model Z14/700) udmærker sig ved sin robuste struktur og den ekstreme hastighed for adgang til komponenter, der er udsat for slid.

Anbefales til behandling af:

  • Aluminiumsmotorer
  • Pre-schredded light metals

Hammermøllerne tillader formaling af heterogene materialer og omdannelse af metalrester til mindre fraktioner.

Forrec Hammers Mills er designet med en robust struktur og en meget hurtig adgang til de dele, der er udsat for slid.

Anbefales til behandling af:

  • Aluminiumsmotorer
  • Pre-schredded light metals

Ophug
Neddeling
Forsortering
Sortering
Finsortering
Transportsystemer
Ring på tlf.: +45 43 964 122
…eller send en besked nedenfor